NL TRADE OY REFERENSSIT

Saneeraus ja uudisrakennus referenssit

Olemme parhaimmillan, kun kyse on suurista hankkeista, joissa vaaditaan riittävästi resursseja, kokemusta ja tietotaitoa erikoisratkaisuista, erikoistuotteista ja haastavista rakenteista. 

Väliseinien, alakattojen ja lattioiden äänieristys, akustiikka ja tärinänvaimennus ovat meidän erikoisosaaminen.  

 Autamme asiakasta projektin suunnittellussa, kustannustehokkaiden toteutusratkaisujen etsimisessä ja  parhaiden tuotevaihtoehtojen löytämisessä. Vakiintuneet asiakassuhteet, valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi ja asiakkailta saadut kiitokset projektin läpiviemisestä onnistuneesti ja toteutuneista kustannussäästöistä ovat meidän paras käyntikortti.

Alla löydät valikoidut referenssit rakennusliike NL Trade Oy:n urakointi kohteista. Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan oman rakennushankkeesi kanssa.

Kulttuurikasarmi elokuvasalien akustiikkarakenteet

2023

Kulttuurikasarmi elokuvasalien akustiikkarakenteet

Kulttuurikasarmi on aivan Helsingin ydinkeskustassa Kampissa sijaitseva uusi kulttuurikeidas ja tapahtumapaikka, jossa on tarjolla elokuvia, ruokaa, juomaa, konsertteja ja muita tapahtumia.

Rakennusliike NL Trade Oy oli projektissa mukana, toteuttamassa elokuvasalien seinien ja kattojen sekä äänisulkujen akustiikkarakenteet.  Aikataulu oli rakennushankkeessa erittäin tiukka ja lisää haasteita toivat akustisten seinä- ja kattoelementtien Led valojen toimitusongelmat.

Seinien ja kattojen akustiset seinäelementit ja Led valoelementit valmistettiin NL Trade Oy:n varastolla ja toimitettiin sieltä kohteeseen asennusta varten.

Hyvinkään sairala peruskorjaus

2021-2023

Hyvinkään sairaala peruskorjaus (Lujatalo)

Hyvinkään sairalaan osasto 3 ja 4 peruskorjattiin Lujatalo Oy:n toimesta vuosina 2021 – 2023. Rakennusliike NL Trade Oy oli rakennushankkeessa mukana asentamassa kohteen väliseinät, alakatot, uudet parvekelaatat, ovi asennukset ja listoitukset.  

Hyvinkään sairaalan peruskorjauksen rakennustyöt toteutettiin tahtituotanolla ja rakennusliike NL Trade Oy auttoi Lujatalo Oy:ta luovuttamaan kohteen tilaajalle HUS kiinteistöt aikataulun mukaisesti. 

NL Trade Oy käytti kohteessa määrämittaisia tuoteratkaisuja, joilla saatiin nopeutettua läpimenoaikaa, vähennettyä työmaalla syntyviä rakennusjätteitä ja säästämään pääurakoitsijaa Lujatalo Oy:ta työmaan jätekustannuksissa.

Keilaniemi Next väliseinän rakentaminen NL Trade Oy referenssit

2022

Keilaniemi Next NCC

Keilaniemi Next oli NCC:n pohjoismaiden tärkein 2021 vuoden hanke. Aikataulu oli tiukka ja lisää haasteita toivat viime vuoden materiaalien saatavuusongelmat.

Rakennusliike NL Trade Oy auttoi NCC Suomi Oy:tä luovuttamaan projektin tilaajalle onnistuneesti sovitussa aikataulussa väliseinien, sisäkattojen, Swisspearl levytyksien, hiiletyn puupaneelin, Puucomp akustiikkalevyjen ja Devorm Mute akustiikkapeneelien osalta.

Projektin aikana autoimme alakattojen toteutuksen suunnittelussa ja säästämään kustannuksia hiiletyn puupaneelin, sekä metalisen verkkokaton hankinnassa.

Myllypuron peruskoulu väliseinät, alakatot, kuitusementtilevyt

2022

Myllypuron peruskoulu

Myllypuron peruskouluun tehtiin 2021 peruskorjaus ja samalla kouluun rakennettiin uusi laajennusosa. Rakennusliike NL Trade oli mukana hankkeessa asentamassa väliseinät, alakatot ja julkisivun kuitusementtilevyt.

Autoimme Lujatalo Oy:tä luovuttamaan projektin tilaajalle onnistuneesti sovitussa aikataulussa väliseinien, alakattojen, Swisspearl kuitusementtilevytyksien ja rimaseinien osalta.

Projektin aikana autoimme tilaaja alakattojen toteutuksen suunnittelussa ja säästämään kustannuksia alumiinisälekatoissa, sekä puukuitu akustiikkalevyjen hankinnassa. NL Trade Oy tekee maailmanlaajuisesti yhteistyötä johtavien sisäkattomateriaalien valmistajien kanssa ja pystymme tarjoamaan asiakkaille projektikohtaisia ratkaisuja, kun halutaan yksilöllisiä ratkaisuja tai kustannussäästöjä.

Jakomäen sydän rimakatto

2021

Jakomäen Sydän koulu (NCC Suomi OY)

Rakennusliike NL Trade Oy oli mukana rakentamassa Jakomäen uuttaa näyttävää koulua Jakomäen Sydän ja auttoi pääurakoitsijaa NCC Suomi Oy:ta luovutettamaan kohteen tilaajalle aikataulussa.

Uuden kouluun asennettiin kipsilevy väliseiniä 2300 m2 ja sisäkattoja 10.200 m2. 

Koy Valtakulma NL Trade Oy referenssit

2021

Koy Valtakulma (Rakennus Antti J. Ahola)

Rakennusliike NL Trade Oy urakoi Koy Valtakulman peruskorjauksessa Sokos hotelli Vaakunan hotellilaajennuksen kipsilevy väliseinät, listoitukset ja muut kirvesmiehen työt. 

Kipsilevy väliseiniä kohteessa asennettiin 4600 m2.

Akanapolku 2 NL Trade Oy referenssit

2018-2020

Akanapolku 2, Vantaa (Renevo Oy)

Rakennusliike NL Trade Oy vastasi HOAS kiinteistön Akanapolku 2 peruskorjauksessa kohteen väliseinien ja sisäkattojen rakentamisesta, vinyyli lattioiden asennuksesta ja lattioiden plaanosta, puuovien asennuksesta, vesikattojen kirvesmiehen töistä sekä piharakennusten ja aitojen rakentamisesta. 

 

Kohteessa on 269 asuntoa. Hanke luovutettiin tilaajalle HOAS aikataulussa. 

Keskijuoksu 19 NL Trade Oy referenssit

2020

Keskijuoksu 19, Espoo (Renevo)

NL Trade Oy oli mukana toteuttamassa Espoon asunnot 54 asunnon peruskorjauskohdetta Keskijuoksu 19. NL Trade Oy vastasi kaikista rakennushankkeessa sisäpuolen töistä (väliseinät, alakatot, vinyyli lattiat ja plaano, tasoite- ja maalaustyöt, ovi- ja ikkuna asennukset, listoitukset) lukuunottamatta laatoituksia.

Keskijuoksu 19 kohteessa asennettiin NL Trade Oy:n maahantuomat vinyylilankut, joilla saatiin pääurakoitsijalle merkittäviä kustannussäästöjä.

Peruskorjatut asunnot luovutettiin tilaajalle aikataulussa.

Impossible is not a fact. It is an opinion”

Muhammad ali

Autamme onnistumaan

Autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisessa. Kokemusta ja referenssejä onnistumisista meillä on yli 200.000 m2 verran.

Arvostettu kumppani

Pidämme lupaukset ja hoidamme hommat maaliin. Meillä on riittävä määrä asentajia ja pystymme joustamaan tilanteen mukaisesti.

Ratkaisemme ongelmat

Autamme asiakkaita suunnittelussa ja materiaalivalinoissa ja ratkaisemme rakennushankkeen ongelmat. Kokemuksen kautta saatu tieto ja vaihtoehtoiset materiaalivalinnat tuovat merkkittäviä kustannussäästöjä.

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala