Listoitus ja listojen asennus

Listoitus ja listojen asennus urakoitsija Helsinki, Vantaa, Espoo

Listoitus ja erikoislistojen asennus toimitilakohteissa, korjaushankkeissa ja uudiskohteissa on meidän erikoisosaamista.

 

Asennamme listoituksia, erikoislistoja, seinien koristelistoja, kattolistoja ja kipsilistoja hotelleissa, kouluissa, toimistotiloissa, arvokiinteistöissä, huoneistoremonteissa, peruskorjauksissa, kerrostalokohteissa ja asuntotuotannon uudiskohteissa. 

 

Asiakkaalle töiden keskittäminen yhdelle urakoitsijalle, jolla homma on hanskassa, tuo kustannussäästöjä ja ajansäästöä. Asiakkaalla on yksi yhteishenkilö, joka hoitaa väliseinät, alakatot, ovi asennukset ja listoitukset, eikä asioita tarvitse käydä usean henkilöiden kanssa läpi moneen kertaan, eikä töitä tarvitse erikseen yhteensovittaa. 

 

Asennamme ovien ja ikkunoiden peitelistat ja smyygilistat, huoneiden ja käytävien jalkalistat, hotellien törmäyslistat, kattolistat ja koristelistat.

Listoilla viimeistellään ja peitetään ovikarmin ja seinäliitoksen väli tai lattipäällysteen ja seinän rako, niin että pinnasta tulee siistin näköinen ja saumat saadaan peitettyä. Autamme asiakkaita luovuttamaan siistejä ja viimeisteltyjä kohteita sovitussa aikataulussa. 

Urakoimme listoitukset avaimet käteen periaatteella. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia muusta kun, että mestaa on valmiina, missä päästään asentamaan peitelistat ja jalkalistat.

Meillä on kokemusta suuren hotellihankkeiden, toimitilakohteiden, koulujen ja asuntokohteiden listoituksista. 

Käytämme kotimaisia Maler Oy:n peitelistoja ja jalkalistoja. Yhteistyö Malerin kanssa on hiottu moneen kertaan ja toimitusvarmuus on taattu.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai soita 045 3238 238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään rakennushankkeesi listojen asennuksen onnistuneesti läpi.

Listoitus ja listojen asennus

TILAA listojen asennus meiltÄ

Meillä on kokemusta ja referenssejä listoituksesta yli 50.000 metrin verran useista isommista asuin- ja toimitilakohteista. Olemme saanneet asiakkailta kiitosta siististä viimeistelyjäljestä ja aikataulussa pysymisestä.

Suurin yksittäinen listoitus urakka hotelli Clarion 26.500 m tammilistaa.”

VILLE NEUGEBAUER JOHTO

 Listoitus ja listojen asennus avaimet käteen periaatteella

 

 

Urakoimme listojen asennukset avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suurissa projekteissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isoista ja haasteellisista kohteista, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista listoituksien liittyvissä asioissa. 

 

Peitelistojen ja jalkalistojen asennuksessa on kyse pintojen viimeistelystä, jossa vaaditaan asentajalta siisti työjälki ja tarkkaa silmää.

50000

jm

0,4

Miljoonaa euroa

1200

asuntoa

Listoitus ja listojen asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Referenssit listojen asennuS

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa urakoitsijaa listoituksiin, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista hankkeista?

 

Pyydä tarjous tai soita 045 3238 238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään projektisi onnistuneesti läpi.

Listoitus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala