Koy Valtakulma NL Trade Oy referenssit

KOY VALTAKULMA

Hotelli Vaakuna, väliseinät 4600 m2

4600

Neliöä

0,34 €

Miljoonan URAKKA

1

hotelli

Helsingin keskustassa sijaitsevassa Koy Valtakulma kiinteistössä muutettiin vuonna 2020 –  2021 aikaisemmin osana Sokos tavaratalona toiminut viides kerros Sokos Hotelli Vaakunan hotellikerrokseksi. 

NL Trade asensi Sokos hotelli Vaakunan laajennuksessa väliseinät ja listoitukset. Hotellin alemmat kerrokset, Sokos tavaratalo ja samassa kiinteistössä sijaitseva S-market olivat peruskorjauksen ja laajennuksen aikana normaalissa käytössä ja työt tehtiin niin, että se ei aiheuta häiröitä alemmissa kerroksissa olevilla hotellin ja tavaratatalon asiakkaille.

Hotellin väliseinissä käytettiin Knauf kipsilevyjä. NL Trade Oy on Knaufin hyväksytty väliseinä urakoitsija. Osa hotellohuoneiden seinistä olivat kaarevat ja kipsilevyt taivettiin kaaren muodon mukaiseksi.

 

Sokos Hotelli Vaakunan laajennusosan hotellihuoneissa ja hotellin käytävällä näkyy NL Trade Oy:n huolellinen kädenjälki massiivipuisissa erikoislistoissa. 

Laajennusosan sijainti viidennessä kerroksessa, jonka alla on hotellihuoneet ja tavaratalo tekivät peruskorjauskohteesta erittäin haastavan. 

NL Trade auttoi pääurakoitsijaa Rakennus Antti J.Ahola luovuttamaan kohteen ajoissa tilaajalle ja saavuttamaan haluttu desibeliarvo hotellihuoneiden välisissä seinissä. 

Onko sinulla hotellikohde, peruskorjauskohde tai muu toimititlakohde, jonne etsit osaavaa urakatsoijaa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

 

Jakomäen sydän Baffle alakatto
Rakennuspalvelut

NL Trade Oy valittiin kohteen parhaaksi aliurakoitsijaksi. Suuret kiitokset joustavuudesta ja ongelmien ratkaisemisesta.”

PEKKA KILO VASTAAVA MESTARI NCC

Jakomänen Sydän rimakatto

Simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem
Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s,when an unknown printer took a

Rakentamisen Ratkaisut

ole yhteydessä JO TÄNÄÄN

© 2019 All Rights Reserved

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala