Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus

Akustinen verhous ja akustiikkaseinät 

Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus onnistuu meiltä. 

 

Etsitkö urakoitsijaa akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennukseen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Uudellamaalla? 

Kaipaatko apua ja neuvoja, millä akustisilla tuoteratkaisuilla säästät kustannuksia ja saat parhaan lopputuloksen huone akustiikan kannalta? 

Jos vastasit kyllä, löysit etsimäsi urakoitsijan ja autamme sinua mielellään viemään rakennushankkeesi akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennuksen onnistuneesti läpi.

 

Eri rakennuslevyjen asentaminen, akustikkaseinät ja akustiset verhoukset ovat meidän leipälaji. Olemme erikoistuneita toimitilakohteiden akustiikkapaneelien, akustiikkalevyjen ja akustiikkaverhouksien urakointiin ja asennukseen. 

 

Akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt asennetaan joko seinään tai kattoon parantamaan huonetilan akustiikkaa. Niitä käytetään toimistotiloissa, ravintoloissa, kokous- ja neuvottelutiloissa, kuntosaleissa, kouluissa ja julkisissa tiloissa, jossa on runsaasti paljaita seinäpintoja, jotka aiheuttavat jälkikaiuntaa ja vahvistavat melua.

 

 

 

 

Akustisiin verhouksiin löytyy monta eri tuoteratkaisua, joihin meillä löytyy erikoisosaamista ja teemme yhteistyötä  maailman johtavien valmistajien kanssa. Pystymme tarjoamaan akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt asennettuna kilpailukykyiseen hintaan.

 

Asennamme mm. seuraavien valmistajien akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt Helsinki, Vantaa, Espoo ja Uudenmaan alueella:

 
 
Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus onnistuu myös käytössä olevissa toimitiloissa ja ne tarjoavat nopean ratkaisun tiloihin, joissa on jälkikaiunta ongelmia. Asennus on nopea ja se pystytään toteuttamaan ilman sen pidempiä käyttökatkoja, niin että varsinainen liiketoiminta toimitilassa ei häiriinny.
 
 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kerro miten voimme auttaa sinua rakennushankkeesi akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen urakoinnin kanssa.

Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus

PYYDÄ meiltä TARJOUs akustiikkapaneelien ja akustiikalevyjen asennuksesta

Meillä on kokemusta ja referenssejä akustiikka urakoinnista yli 120.000 m2 verran ja olemme saanet asiakkailta kiitosta rakennushankkeiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa. Akustiikkaverhoukseen liittyvät prosessit on hiottu moneen kertaan ja materiaalitoimittajat valittu huolella.

Akustiikka on meidän intohimo - teemme toimitiloista viihtyisiä ja hiljaisempia.”

Ville Neugebauer JoHTO

Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus avaimet käteen periaatteella

 

 

Urakoimme akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan toimitilahankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista akustisista vaimennusverhouksista. 

 

Autamme tilaajaa akustisen ongelmien ratkaisussa ja teemme  äänenvaimennuksen osalta yhteistyötä alan johtavien akustiikkapaneeli ja akustiikkalevy valmistajien kanssa.  

120 000

Neliötä asennettu

6,72

Miljoonaa euroa

23

kohdetta

Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus

akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt asennus REFENSSIKOHTEITA

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla toimitila rakennushankkeissa ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa urakoitisjaa akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennukseen, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista toimitilahankkeista? Haluatko säästää kustannuksia? 

 

Pyydä tarjous tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään projektisi akustiikkapaneeleiden ja akustiikkalevyjen asennus onnistuneesti läpi.

Akustiikkapaneelien ja akustiikkalevyjen asennus

Akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt parantava huoneakustiikkaa

Akustiikkapaneelit ja akustiikkalevyt on valmistettu huokoisista materiaaleista, jotka vaimentavat ääntä tehokkaasti. Akustiikkapaneeleissa on usein näyttävästi muotoiltu aaltomuotoinen tai 3D muotoinen pinta ja niitä on saatavilla useina eri värivaihtoehtoina, mikä tuo uutta ilmettä toimitiloihin. 

 

Akustiikkapaneelit ja akustiikkapaneelit on valmistettu huopamateriaaleista, kivivillasta tai puusta. Akustiikan lisäksi akustiikkapaneelit tuovat toimitilan ulkonäköön vivahtetta ja lisäävät vihtyvyyttä.

 

 

Akustiikkalevyt ovat suorakaidemuotoisia ja niitä on saatavina eri pintastruktuureilla ja värivaihtoehtoina. Akustiikkalevyt voidaan asentaa joko kattoon tai seinään suorakiinnityksenä, tai rungon varaan.

 

 

Seinälle asennettavat akustiikkapaneelit voi muokata itseensä näköiseksi, valitsemalla akustiikkapaneelin väri tai tulostamalla yrityksen logo, tai valokuva niiden pintaan.

 

 

 

 

 
 

Valtuutettu urakoitsija ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala