Väliseinä ja levyväliseinä urakointi

Asennettu yli 120.000 väliseinä neliötä 

Väliseinä ja levyväliseinä urakointi onnistuu meiltä.

 

 

Etsitkö väliseinä ja levyväliseinä urakoitsijaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Uudellamaalla, jolla on riittävät resurssit, vuosien tuoma kokemus ja joka ratkoo toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat puolestasi?

 

Kaipaatko apua ja neuvoja, millä ratkaisuilla säästät kustannuksia? Haluatko säästä työmaan jätekustannuksia?

 

 

Jos vastasit kyllä, olemme etsimäsi väliseinä ja levyväliseinä urakoitsija ja auttamme sinua mielellään viemään rakennushankkeesi väliseinätyöt onnistuneesti läpi.

 

 

Väliseinän urakointi on meidän leipälaji. Olemme erikoistuneita suurempien toimitilakohteiden kipsilevy väliseinien urakointiin ja kokemusta levyväliseinien asentamisesti meillä on kertynyt yli 120.000 neliön verran. 

 

Olipa sitten hotelli, koulu, sairaala, toimistotila, liiketila tai suurempien kohteiden asuntorakentaminen, urakoimme kevyet väliseinät tälläkin hetkellä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan suurimmilla työmailla.

 

Akustiset seinärakenteet ja desibeliseinät ovat meidän erikoisosaamista ja pystymme tarjoamaan niihin kilpailukykyiset ratkaisut, oli sitten kyse akustisista väliseinistä tai tärinävaimennetetuista väliseinistä.

 

Kipsilevyt ja märkätilalevyt kipsilevy väliseiniin toimittaa meille pääsääntöisesti Knauf tai Gyproc. Ostamme väliseinärungot suoraan maahantuojalta ja pystymme tarjoaamaan kipsilevyseinät kilpailukykyiseen hintaan materiaaleineen.

 

Väliseinän asennus suuremmissa rakennuskohteissa on hiottu alusta loppuun asti ja autamme tilaajaa vähentämään työmaalla syntyvää pölyä ja jätekustannuksien määrää, sekä nopeuttamme omilla tuoteratkaisuilla kevyiden väliseinien ja rakennushankkeen läpimenoaikaa. 

 

Autamme näillä ratkaisuilla tilaajaa säästämään kustannuksia ja luovuttamaan rakennuskohteen ajoissa. 

 

Ota yhteyttä tai soita 040 163 6828, pyydä tarjous kevyistä levyväliseinistä ja kerro miten voimme auttaa sinua rakennushankkeesi väliseinien urakoinnin kanssa.

Väliseinä urakointi | kipsilevy väliseinä asennus

PYYDÄ meiltä TARJOUs levyväliseinistä ja väliseinä urakoinnista

Meillä on kokemusta ja referenssejä väliseinän urakoinnista yli 120.000 m2 verran ja olemme saanet asiakkailta kiitosta rakennushankkeiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa. Väliseinän rakentamiseen liittyvät prosessit on hiottu moneen kertaan ja materiaalitoimittajat valittu huolella. 

Suurin toteutettu väliseinä kohde hotelli Clarion 24.500 m2 väliseiniä.”

Ville Neugebauer JoHTO

Väliseinä ja levyväliseinä urakointi avaimet käteen periaatteella

 

 

Urakoimme väliseinät ja levyväliseinät avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suurissa väliseinä hankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isoista ja haasteellisista väliseinä kohteista, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista väliseinän äänieristyksen tai tärinäneristyksen ja erikoisseinäratkaisujen liittyvissä asioissa. 

 

Autamme tilaajaa ongelmien ratkaisussa ja oikeiden ratkaisujen suunnittelussa ja teemme väliseinien äänieristyksen ja tärinäneristyksen osalta yhteistyötä alan johtavien akustiikkatuotteiden valmistajien kanssa.  

120 000

Neliötä asennettu

6,72

Miljoonaa euroa

23

kohdetta

Väliseinä urakointi | kipsilevy väliseinä asennus Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

VÄliseinä ja levyväliseinä urakointi REFENSSIKOHTEIta

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla toimitila rakennushankkeissa ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa väliseinä urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennushankkeista? Haluatko säästää jätekustannuksissa, poistaa ylimääräisiä työvaiheita ja lyhentää läpimenoaikaa? 


Pyydä tarjous väliseinistä tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään väliseinä projektisi onnistuneesti läpi.

Väliseinä urakointi | kipsilevy väliseinä asennus

Valtuutettu urakoitsija ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala