RAKENNUSPALVELUT 

Rakennuspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa 

Rakennuspalvelut

Onko sinulla rakennushanke pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) tai Uudellamaalla ja etsit osaavaa urakoitsijaa? Arvostatko kokenutta urakoitsijaa, joka ratkoo ongelmat puolestasi ja auttaa säästäämään kustannuksia? 

 

 

Jos vastasit kyllä, pystymme auttamaan sinua viemään rakennushankkeen onnistuneesti läpi.

 

 

Meiltä monipuoliset rakennuspalvelut ja urakointipalvelut 

 

Rakennusliike NL Trade Oy tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluita ja urakointipalveluita pääkaupinkuseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja Uudellamaalla.

 

Rakennuspalveluihimme kuuluvat toimitilarakentaminen, toimitilakohteiden ja toimitilojen muutokset, kiinteistön käyttötarkoituksen muutokset ja peruskorjaukset, viihtyvyyskorjaukset, kattoremontit, uudisrakennuskohteet ja peruskorjauskohteet pääurakkana avaimet käteen periaatteella.

 

 

Olemme väliseinän rakentamiseen, sisäkattojen ja t-lista alakattojen, akustisten alakattojen, ruiskutettavien akustiikkapinnoitteiden urakointiin, Cembrit julkisivulevyjen ja Swisspearl kuitusementtilevyjen asennukseen ja kirvesmiehen töihin erikoistunut rakennusliike ja urakoitsija, joka tarjoaa urakointipalveluita ja rakennuspalveluita pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa).

 

Kirvesmiehen töiden urakointiin kuuluvat vesikaton ja räystään puutyöt, julkisivujen ulkoverhouspaneloinnit, ovi- ja ikkuna asennukset, vinyylilattioiden ja parkettilattoiden asennukset ja listoitukset. 

 

Rakennusliike NL Trade Oy tarjoa akustiikkalevyjen ja akustiikkapaneelien asennusta, sekä muita akustiikkaan ja tärinänvaimennukseen liittyviä rakennuspalveluita.

 

 

 

Suurien peruskorjaus hankkeiden erikoisosaaja

 

Rakennusliike NL Trade Oy on erikoistunut suurempien toimitilakohteiden ja asuinkohteiden urakointiin. Hallitsemme hotelleiden, toimistotilojen, koulujen ja sairaaloiden läpivientiin liittyvät prosessit, akustiset ratkaisut ja detailjit, sekä meillä on runsaasti kokemusta suurempien toimitila- ja kerrostalokohteiden liittyvistä erikoispiirteistä ja niiden läpiviemisestä tahtituontannossa.

 

 

Uskomme, että pystymme auttamaan asiakkaita kokemuksen kautta onnistumaan paremmin ja autamme suunnittelussa ja teknisten ongelmien ratkaisussa. 

 

 

Haluttu yhteistyökumppani, pitkäkestoiset asiakassuhteet

 

 

Halu olla paras ja kehittyä jatkuvasti ovat toimintamme kulmakivi. Pitkän jatkuvat asiakassuhteet samojen asiakkaiden kanssa, asiakkailta saadut kiitokset osallistumisesta ongelmien raktaisuun ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi ovat meille tärkeitä osoituksia siitä, että teemme asioita oikein.

 

Rakennuspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa

Valtuutettu asentaja

Ongelmat ovat sitä varten, että ne ratkaistaan ”

jarno lohilahti johto

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala