Vinyylilattiat

Vinyylilattian ja vinyylilankun asennus Uusimaa

Onko sinulla rakennusprojekti missä on lattiamateriaalina vinyylilankku? Etsitkö kokenutta urakoitsijaa vinyylilattian asenukseen, jolla on riittävät resurssit? Haluatko säästää kustannuksia?

 

Jos vastasit kyllä, voimme auttaa sinua viemään rakennusprojektisi vinyylilankku asennukset onnistuneesti läpi.

 

Asennamme vinyylitlattiat Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Uudellamaalla peruskorjauskohteisiin ja uudiskohteisiin. Kokemusta vinyylilattian asennuksesta meillä on yli 30.000 m2 verran.

 

Meillä on laaja vinyylilankkujen ja vinyylilattioiden valmistajien yhteistyökumppaneiden verkosto ja pystymme tarjoamaan oman maahantuonnin kautta erittäin laadukkaat ja kestävät vinyylilankut kilpailukykyiseen hintaan.

Laadukas vinyylilattia kestää vuokra-asunnoissa huomattavasti pidempään, kun laminaattilattia, koska siinä on kestävämpi pinta. Tämän takia vinyylilankku on nostanut suosiotaan viime vuosina vuokra-asunto kohteissa. 

Vuokra-asunnoissa lattia naarmuuntuu herkästi pidempiaikaisessa käytössä. Tarjoamme vuokra-asuntoihin ja julkisiin tiloihin uuden sukupolven vinyylilankun, jossa on keraaminen pinnoite, joka suojaa vinylilattian pintaa jopa palavalta tupakalta. 

 

Tarjoamme vinyylilattiat yhdessä plaano asennuksen, ovi asennuksen ja listoituksien kanssa. Tilaajalle tämä helppoa ja säästää kustannuksia, kun on yksi yhteyshenkilö ja urakoitsija, joka hoitaa kaikki lattioiden pintamateriaaleihin littyvät työt alusta loppuun.

 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai soita 045 3238 238  ja kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan rakennushankkeesi vinyylilattian asennuksen kanssa.

Vinyylilattiat asennus Helsinki, Espoo, Vantaa

Vinyylilankun asennus ja urakointi

Onko sinulla peruskorjaus- tai uudisrakennuskohde jossa lattiamateriaalina on vinyylilankku ja etsit urakoitsija vinyylilattian asennukselle? Meillä on kokemusta ja referenssejä vinyylilattian asennuksesta 735 asunnon verran, joihin on asennettu 22.000 m2 vinyylilankkua omasta maahantuonnista. Pyydä tarjous! 

Pystymme tarjoamaan paremman laatuisen vinyylilattian, kilpailukykyiseen hintaan.”

Ville neugebauer johto

Urakoimme vinyylilattiat ja vinyylilankku asennukset avaimet käteen periaatteella

 

 Autamme tilaaja vaihtoehtoisen vinyylilankun valinnassa, sekä opastamme kustannustehokkaisa vinyylilattoiden materiaalivaloinnoissa.

 

 Olemme parhaimmillaan suuremmissa peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi asentajia, sekä hankintojen jaksotusta oikea-aikaisesti. 

 

Vinyylilattioiden asennuksen yhteydessä on tärkeä, että pohjat on tehty oikein ja niissä ei ole heittoja. Tarkistamme vinyylilattioiden pohjat ja hiomme tai paikkamme ne, ennen vinyylilattian asennusta. Vinyyli asennuksen jälkeen suojaamme vinyylilankut.

 

 

30000

Neliöä

0.8

Miljoonaa euroa

732

asuntoa

Vinyylilattiat ja vinyylilankun asennus

Vinyylilattiat Referenssit

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa vinylilattia urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennuskohteista? 

Haluatko säästää kustannuksia tai etsitkö kestävämpiä vinyylilankku vaihtoehtoja?

Pyydä tarjous tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään vinyylilattia projektisi onnistuneesti läpi.

Vinyylilattiat asennus Helsinki, Espoo, Vantaa

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala