Keskijuoksu 19 NL Trade Oy referenssit

KESKIJUOKSU 19

Peruskorjaus 54 asuntoa

2700

Neliöä

0,4 €

Miljoonan URAKKA

54

Asuntoa

Espoon Asuntojen omistamassa kiinteistössä Keskijuoksu 19 on 54 vuokra-asuntoa, jotka peruskorjattiin sisä- ja ulkopuolelta 2020. 

NL Trade Oy asensi peruskorjaushankkeessa väliseinät, alakatot, vinyylilattiat, ikkunat ja ovet, listat ja teki tasoite- ja maalaustyöt ja lattioiden plaanot.

Kohteessa käytettiin Knauf kipsilevyjä, JV Tuonnin väliseinärankoja ja alakattorankoja ja Malerin listoja. NL Trade Oy on edellä mainuttujen valmistajien hyväksytty asentaja.

Keskijuoksu 19 toimi piloottikohteena NL Trade Oy:n maahantuomalle vinyylilankulle, joka sopii erityisesti vuokra-asuntojen käyttöön. Vinyylilankuissa on keraaminen suojapinnoite, joka kestää jopa palavan tupakan. Tussin jälki tai muut jäljet voi pyyhkiä kostealla rätillä helposti ja vaivattomasti pois.

Vinyylilattiasta ei tullut kahden vuoden takuu-aikana yhtäkään korjauspyyntöä ja vinyylilankkua on Keskijuoksu 19 peruskorjauksen jälkeen myyty ja asennettu Hekan vuokra-asunto kohteissa yli 20.000 m2.

Parempien vinyylilankun materiaaliominaisuuksien lisäksi autoimme tilaaja Renevo Oy säästämään kustannuksia vinyylilattioiden kohdalla.

 

Onko sinulla peruskorjauskohde, johon tarvitset osaavaa urakoitsijaa? Haluatko säästää kustannuksia ja etsit kestävämpää vinyylilankkua? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

_DSC9305-HDR
keittiö pitkäjärventie

NL Trade Oy maahantuoma vinyylilankku sopii vuokra-asuntoihin, pinta kestää palavan tupakan.”

Pitkäjärventie kylpyhuone

LISÄÄ vastaavia PROJEKTEJA

Autamma asiakkaita onnistumaan rakentamisessa

Etsitkö urakoitsijaa?

ole yhteydessä JO TÄNÄÄN

© 2019 All Rights Reserved

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala