Myllypuron peruskoulu

MYYLYPURON PERUSKOULU 

Väliseinät, alakatot ja kuitusementtilevyt

9248

Neliöä

1,32

Miljoonan URAKKA

1

Koulu

Rakennusliike NL Trade oli mukana Myllypuron peruskoulun peruskorjauksessa ja lajennusosan rakentamisessa. Koulun peruskorjaus toteutettiin vaiheittain, niin että toinen osa koulusta oli normaalissa käytössä. 

 

Auttoimme pääurakoitsijaa Lujatalo Oy luovuttamaan kohteen tilaajalle sovitussa aikataulussa. Myllypuron peruskorjaus ja laajennusosan rakentaminen kesti vuoden.

NL Trade asensi koulussa väliseinät, alakatot, Puucomp viilupintaiset seinäverhouslevyt, rimaseinät ja julkisivun Swisspearl kuitusementtilevyt.

Autoimme tilaaja säästämään kustannuksia Celenit puukuituakustiikkalevyjen, sekä alumiinisen sälekaton kohdalla. NL Trade tekee maailmanlaajuisesti yhteistyötä johtavien alakatto valmistajien kanssa ja pystymme tarjoamaan projektikohtaisia ratkaisua eri hankkeisiin.  

 

NL Trade auttoi tilaaja vähentämään kohteessa väliseinätöiden osalta jätemääriä ja jätekustannuksia määrämittaisille tuoteratkaisuilla.

Kohteessa käytettiin väliseinissä Knauf kipsilevyä, sekä JV Tuonnin väliseinärankoja. 

Rakennusliike NL Trade Oy on erikoistunut toimitilahankkeisiin ja tahtituontoon. Teemme tiivistä yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa ja tarjoamme yhdessä valmistajien kanssa projektikohtaista konsultaatiota väliseiniin ja alakattoihin liittyen.

Onko sinulla peruskorjauskohde, johon tarvitset osaavaa urakoitsijaa toteuttamaan toimitilahankkeen alakatot, väliseinät tai muita seinäverhouksia? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Myllypuron peruskoulu väliseinät ja alakatot
Myllypuron peruskoulu

Olemme erikoistuneita väliseinien ja alakattojen asennuksiin.”

ville neugebauer

Myllypuron peruskoulu väliseinät, alakatot, kuitusementtilevyt

LISÄÄ referenssejä

Autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisessa

Etsitkö urakoitsijaa?

ole yhteydessä jo tänään

© 2019 All Rights Reserved

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala