Fundermax levyt asennus

Fundermax levyjen asennus Helsinki, Espoo, Vantaa

Fundermax levyjen asennus onnistuu meiltä. 

 

Olemme erikoistuneita erilaisten julkisivulevyjen, korkeapainelaminaattilevyjen ja kuitusementtilevyjen asentamiseen. Asenname korkeapainelaminaatti levyt toimitilakohteiden julkisivussa, kuten hotelleissa, toimistotiloissa, kouluissa ja sairaalaissa, sekä asuinkerrostaloissa.

 

Yksi korkeapainalaminaattilevyjen asennuksen kannalta tärkeä asia on levyjen oikea mitoitus. Autamme asiakkaita julkisivulevyjen mitoituksessa ja hoidamme levyjen ja rankajärjestelmän tilauksen.

 

Korkeapainelaminaatti levyjen asennusta suunniteltaessa on tärkeä huomioita riittävä hukka. 

Fundermax levyjen toimitus kestää useita viikkoja ja puuttuvien levyjen tilaaminen jälkikäteen, johtaa usein ylimääräisiin nostin ja telinekustannuksiin, kun levyjä joudutaan odottamaan.

 

Tuomme hattulistat ja julkisivurangat itse maahan ja pystymme tarjoamaan julkisivulevytykset kilpailukykyiseen hintaan.  

 

Julkisivujen levytyksissä on tärkeä, että on urakoitsijalla on riittävät resurssit, mikäli levyjen toimitus siirtyy tai julkisivulevyjen aloitusajankohtaa joudutaan siirtämään.  

 

Onko sinulla kohde, jonne asennetaan Fundermax levyjä? Etsitkö osaavaa urakoitsijaa? Ota yhteyttä ja laita tarjouspyyntö.

Fundermax levyjen asennus

TILAA fundermax levyn asennus asiantuntijalta

Meillä on runsaasti kokemusta ja referenssejä julkisivu verhouslevyjen asennuksesta. Meidät on valittu parissa viimeisissä NCC:n toimitilakohteissa työmaan parhaaksi urakoitsijaksi. Saimme erikoiskiitokset siitä, että ratkaisimme asiakkaiden ongelmat työmaalla, autoimme suunnittelussa ja autoimme projektien läpiviemisessä sovitussa aikataulussa.

Autamme arkkitehteja toteuttamaan visiota - kysy lisää suunnittelupalvelustamme.”

Fundermax levyt avaimet käteen periaatteella –  asennus Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

 

 

Autamme asiakkaita toteuttamaan korkeapainlaminaatin levyjen asennus toimitilahankkeissa ja asuntorakentamisessa, joissa vaaditaan riittävästi julkisivulevyjen asentajia, kokemusta ja asiantuntevuutta suuremmista julkisivukohteista.

 

 

Hoidamme korkeapainelaminaatti leyjen tilaukseen liittyvän kohdekohtaisen mitoituksen, levyjen tilauksen ja asennuksen.

 

5500

Neliöä

0,7

Miljoonaa euroa

6

Kohdetta

Fundermax levyjen asennus

JUlkisivuLEVY asennus referenssit

Vakiintuneet asiakassuhteet, asiakkaiden suositukset ja valinnat parhaaksi työmaan urakoitsijaksi merkittävillä toimitilahankkeilla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa Fundermax levyjen asentajaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennushankkeista?

Pyydä tarjous tai soita 045 3238 238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään projektisi julkisivun levytykset onnistuneesti läpi.

Fundermax levyt asennus

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala