Sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennus

Asennettu yli 60.000 neliötä erilaisia sisäverhouslevyjä 

Sisäverhouslevyjen asennus ja viilulevyjen urakointi onnistuu meiltä.

 

Etsitkö urakoitsijaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Uudellamaalla, jolla on riittävät resurssit, vuosien tuoma kokemus ja joka ratkoo toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat puolestasi?

 

Kaipaatko apua ja neuvoja, millä ratkaisuilla säästät kustannuksia?

 Jos vastasit kyllä, olemme etsimäsi sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennus urakoitsija ja auttamme sinua mielellään viemään rakennushankkeesi sisäverhoustyöt onnistuneesti läpi.

 

Erilaisten rakennuslevyjen urakointi on meidän leipälaji. Olemme erikoistuneita suurempien toimitilakohteiden väliseinien ja sisäverhouslevyjen urakointiin ja kokemusta erilaistenrakennuslevyjen ja sisäverhouslevyjen asentamisesti meillä on kertynyt yli 120.000 neliön verran. 

 

Olipa sitten hotelli, koulu, sairaala, toimistotila, liiketila tai muu suurempi toimitilakohde, urakoimme sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennukset tälläkin hetkellä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan suurimmilla työmailla.

 

Erilaisten viilupintaisten rakennuslevyjen, akustisten sistustuslevyjen ja seinäverhouslevyjen asennus ovat meidän erikoisosaamista ja pystymme tarjoamaan niihin kilpailukykyiset ratkaisut, oli sitten kyse sisäverhouksista tai viilupintaisista akustiikkalevyistä.

Sisäverhouslevyjen asennus vaati tarkuuttaa. Levyt jäävät seinille näkvyiin ja rungon pitää olla täysin suora, että sisäverhouslevyt muodostovat suoran yhtenäisen pinnan, eikä niihin tulee pykäliä. Viilulevyjen asennuksessa haastavin työvaihe onkin rungon oikaisu.

 

Viilulevyt ovat erittäin suosittuja sisäverhouslevyjä toimistoissa, kouluissa, hotelleissa, kouluissa ja sairaaloissa. Niiden asennuksessa on erittäin tärkeä, että urakoitsija tilaa levyt oikean aikaan, sillä niissä on pääsääntöisesti pitkät toimitusajat. Jos sisäverhouslevyjen mitoitus ei ole tehty oikein ja levyjä jää uupumaan tai ne tulee väärän mittaisena, voi pahimmassa tapauksessa käydä niin, että uusia levyjä ei ehditä tilata ennen kohteen luovutusta.

Viilulevyjen ja sisäverhouslevyjen asennus suuremmissa rakennuskohteissa on hiottu alusta loppuun asti ja autamme tilaajaa vähentämään työmaalla syntyvää pölyä ja jätekustannuksien määrää, sekä nopeuttamme omilla tuoteratkaisuilla työmaiden läpimenoaikaa. 

Autamme näillä ratkaisuilla tilaajaa säästämään kustannuksia ja luovuttamaan rakennuskohteen ajoissa. 

 

Ota yhteyttä tai soita 040 163 6828, pyydä tarjous sisäverhouslevyjen asennuksesta ja kerro miten voimme auttaa sinua rakennushankkeesi viilulevyjen urakoinnin kanssa.

Sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennus

PYYDÄ meiltä TARJOUs sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asentamisesta

Meillä on kokemusta ja referenssejä rakennuslevyjen urakoinnista yli 60.000 m2 verran ja olemme saanet asiakkailta kiitosta rakennushankkeiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa. Sisäverhouslevyjen asennus prosessit on hiottu moneen kertaan ja materiaalitoimittajat valittu huolella. 

Suurin toteutettu väliseinä kohde hotelli Clarion 24.500 m2 väliseiniä.”

Ville Neugebauer JoHTO

Sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen urakointi avaimet käteen periaatteella

 

 

Urakoimme sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennukset avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suurissa toimitila hankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isoista ja haasteellisista sisäverhouslevyjen asennus kohteista, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista akustiikkalevyjen tai viilulevyjen asennukseen liittyvissä asioissa. 

 

Autamme tilaajaa ongelmien ratkaisussa ja oikeiden ratkaisujen suunnittelussa ja teemme sisäverhouslevyjen ja akustisten viilulevyjen osalta yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa.  Asennamme Elam sisäverhouslevyjä ja Puucomp akustiikkalevyjä.

120 000

Neliötä asennettu

6,72

Miljoonaa euroa

23

kohdetta

Sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennus Helsinki, Vantaa, Espoo

Sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennus REFENSSIKOHTEIta

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla toimitila rakennushankkeissa ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa sisäverhouslevyjen asennus urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennushankkeista? 

 

Pyydä tarjous viiluverhouksista tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään projektisi sisäverhoustyöt onnistuneesti läpi.

Sisäverhouslevyjen ja viilulevyjen asennus

Valtuutettu urakoitsija ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala