Kulttuurikasarmi akustiikkarakenteet

KULTTUURIKASARMI 

Elokuvasalien akustiikkarakenteet

1084

Neliöä

0,32

Miljoonan URAKKA

3

elokuvasalia

NL Trade toteutti Kulttuurikasarmin kolmen elokuvasalien seinien ja kattojen, sekä äänisulkujen akustiikkarakenteet.

Kulttuurikasarmin Biorexin elokuvateatterien salien seinille ja kattoihin asennettiin puukoolaus ja eristeet, jonka päälle asennettiin akustisia elementtejä. Elokuvasalien katoissa käytettin Ecophon Extra Bass eristettä akustiikkarakentissa. 
Osa akustisestä seinä – ja kattoelementeistä toteutettiin kiinteinä akustisina elementteinä ja osa irroitettavina valollisilla LED elementteinä.

Akustiikkarakenteiden seinäelementtien kehys rakennettiin puusta ja vanerista, jonka sisällä oli villakerros, huonekaluvanu sekä musta Fibertex akustiikkahuopa välikerroksena. Elementit pinnoitettiin lopuksi mustalla pintakangaalla.

Kultuurikasarmin elokuvasalien valkokangasseinän taustalle asennettiin Rockfon Industrial Black akustiikkalevyt. Seinäelementtien alaosa toteutettiin Ecophon Wall panel akustiikkalevyillä. 


Elokuvasalien äänisulkujen seinille asennettiin Ecophon Akusto Wall C akustiikkapaneelit ja Vescom Hauki tapetti kalusteiden taakse.

 

Rakennusaikataulu hankkeessa oli erittäin tiukka ja kunnianhimoinen. Led valaisimien ja puutavaran toimitussongelmat toivat hankkeen toteutukseen lisää haasteita.

Kulttuurikasarmin akustiset seinäelementit ja kattoelementit toteutettiin nykyisellä rakenteella ensimmäisen kerran Kulttuurikasarmin elokuvasaleissa, mikä lisäsi omat haasteet toteutukseen.

Rakennusliike NL Trade Oy on erikoistunut akustiikkarakenteisiin ja puurakentamiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa ja tarjoamme yhdessä valmistajien kanssa projektikohtaista konsultaatiota ja suunnitteluapua akustiikkaan ja tärinänvaimennukseen liittyen.

Onko sinulla kohde, johon tarvitset osaavaa urakoitsijaa toteuttamaan akustiikkarakenteita? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai soita meille 045 3238 238 ja kerro miten voimme auttaa.

Kulttuurikasarmi elokvasalin akustiikkarakenteet
Kulttuurikasarmi

Olemme erikoistuneita akustiikkarakenteisiin ja akustikkalevyjen asennuksiin.”

ville neugebauer

Kulttuurikasarmi elokuvasalin akustiikkarakenteet

LISÄÄ referenssejä

Autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisessa

Etsitkö urakoitsijaa?

ole yhteydessä jo tänään

© 2019 All Rights Reserved

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala