ETSIMME TEKIJÖITÄ

Etsitkö rakennusalan töitä ja uusi haasteita?

Kustannuslaskijaa

Etsimme kustannuslaskijaa, jolla on kokemusta laskennasta ja homma on hanskassa. Tarjottavat kohteet ovat toimitilakohteita, saneeraus – ja uudiskohteita ja laskettavat työt painottuvat väliseinien, alakattojen, vesikattojen, julkisvulevytysten ja kirvesmiehen töiden ympärille. Jatkossa  laskettavat hankkeet ovat myös pääurakoita ja käsittävät toimitilamuutoksia, asuinrakentamista ja korjausrakentamista.

 

Etsimme henkilöä joka kykenee itsenäisesti laskemaan kohteet ja jolla asenne on kohdallaan. Neuvottelutaidot,  myyntikokemus ja kokemusta hankinnasta katsotaan plussaksi. 

Alakatto asentajia

Etsimme alakatto asentajia pääkaupunkiseudulle. Kohteet ovat pääsääntöisesti toimitilahankkeita kuten toimistot, koulut, sairaalat tai suuremmat asuinrakentamisen uudis- tai korjauskohteet.

 

Jos pystyt työskentelemään itsenäisesti, eikä sinulla mene sormi suuhun, kun tilaaja pyytää ratkaisemaan ongelmia, olet etsimämme henkilö.

 

Kirvesmiehiä vesikaton puutöihin

Etsimme kirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle, joilla on pitkä kokemus vesikattojen ja räystäiden puutöistä. Kohteet ovat pääsääntöisesti toimitilahankkeita kuten kouluja tai kerrostaloja.

 

 

Jos osaat lukea kuvat, ratkaiset suunnitteluun ja työvaiheiden toteutukseen liittyvät ongelmat työmaalla yhdessä tilaajan kanssa ja hoidat kohteen itsenäisesti alusta loppuun olet etsimämme henkilö.

 

Väliseinä asentajia

Etsimme väliseinä asentajia pääkaupunkiseudulle. Kohteet ovat pääsääntöisesti toimitilahankkeita kuten toimistot, koulut, sairaalat tai suuremmat asuinrakentamisen uudis- tai korjauskohteet.


Jos sinulle on usean vuoden kokemus hotellihankkeista, toimistohankkeista, koulukohteista ja kerrostalohankkeista, osaat lukea piirustukset ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, eikä sinulla mene sormi suuhun, kun tilaaja pyytää ratkaisemaan ongelmia, olet etsimämme henkilö.

Hyvä maine


Hyvä maine, vakituinen asiakaskunta, joka arvostaa meitä yhteistyökumppanina

Kasvava yritys

Panostamme kasvuun ja tarvitsemme siihen sinun kaltaisia tekijöitä. Työskentelet itsenäisesti, saat vastuuta ja uusia mahdollisuuksia.

Kehity ja loista

Arvostamme jokaista työntekijää ja uskomme, että oikeat työntekijät ovat avain onnistumiselle ja kasvulle. Meillä saat mahdollisuuden loistaa.

NL Trade Oy visio on kasvaa seuraavien vuosien aikana pienestä rakennusliikkeestä keskisuureksi korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen eturivin tekijäksi. 


Etsimme rakennusalan ammattilaisten joukkoomme uusia piinkovia tekijöitä, joilla homma on hallussa ja jotka kantavat vastuun omasta tekemisestä. Kasvavassa yrityksessä saat uusia haasteita ja pääset kehittymään, sekä saat mahdollisuuden ottaa vastuuta. 


Tarjoamme uusia haasteista ja vastuuta kasvavassa yrityksessä.

Ville Neugebauer johto

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala