Hyvinkään sairaala peruskorjaus väliseinät, alakatot, ovi asennus ja listoitus

HYVINKÄÄN SAIRAALA 

Väliseinät, alakatot, ovi asennus, listoitus ja valuutyöt

9248

Neliöä

1,32

Miljoonan URAKKA

4

kerrosta

Rakennusliike NL Trade oli mukana Hyvinkään sairaalan peruskorjauksessa. Sairaalan peruskorjaus toteutettiin tahtituotannolla kahdessa vaiheessa, niin että toinen osa kerroksesta oli koko ajan sairaalan normaalissa käytössä. 

 

NL Trade auttoi pääurakoitsijaa Lujatalo Oy luovuttamaan kohteen tilaajalle sovitussa aikataulussa ja tahtituonannon vaiheiden mukaisesti. Sairaalan peruskorjaus kesti kaksi vuotta.

NL Trade asensi kohteessa väliseinät, alakatot, puuovet ja listoitukset, sekä teki parvekkeiden muotti- ja valuutyöt.

 

 

NL Trade auttoi tilaaja vähentämään väliseinätöiden osalta jätemääriä ja jätekustannuksia määrämittaisille tuoteratkaisuilla.

Kohteessa käytettiin väliseinissä Knauf KEK kipsilevyä, sekä JV Tuonnin äänenerisys väliseinärankoja. Sairaalan alakatot toteuttiin Knauf Danoline Plaza ja Knauf Danotile alakattolevyillä.  Listoituksissa käytettiin Maler Oy:n peitelistoja ja jalkalistoja.

Rakennusliike NL Trade Oy on erikoistunut toimitilahankkeisiin ja tahtituontoon. Teemme tiivistä yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa ja tarjoamme yhdessä valmistajien kanssa projektikohtaista konsultaatiota väliseiniin ja alakattoihin liittyen.


Onko sinulla peruskorjauskohde, johon tarvitset osaavaa urakoitsijaa toteuttamaan toimitilahankkeen alakatot, väliseinät, ovi asennukset tai listoitukset? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Hyvinkään sairaala peruskorjaus
Hyvinkään sairaala peruskorjaus

Olemme erikoistuneita akustiikkarakenteisiin ja akustikkalevyjen asennuksiin.”

ville neugebauer

Ovi ja ikkuna asennus

LISÄÄ referenssejä

Autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisessa

Etsitkö urakoitsijaa?

ole yhteydessä jo tänään

© 2019 All Rights Reserved

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala