Jakomäen sydän alumiininen sälekatto

JAKOMÄEN SYDÄN KOULU

Alakattoja 12.300 m2, väliseinät 2300 m2

15600

Neliöä

1.21 €

Miljoonan URAKKA

1

koulu

NL Trade asensi Jakomäen Sydän koulussa kevyet väliseinät, T-lista alakatot, palosuojatut puurima sisäkatot, tärinäeristetyt akustiikkakatot, akustiset metalliset Baffle alakatot, Puucomp seinäverhoukset, puuiset rimaseinät ja liikuntasalin pallosuojaverkot. 

 

Kohteessa käytettiin Knauf kipsilevyjä, Rockfonin sisäkattolevyjä t-lista alakatoissa ja Malerin palosuojattua koivurimaa. Rakennusliike NL Trade Oy on edellä mainuttujen valmistajien hyväksytty asentaja.

 

Uudessa Jakomäen Sydän koulussa on suunniteltu useita näyttäviä sisäkattoratkaisuja. Yksi niistä on korkean keskitilan akustinen metallinen Baffle alakatto, joka kuuluu NL Trade Oy:n maahantuomiin sisäkatto tuotteisiin ja jolla saatiin asiakkaalle kohteessa selvää kustannussäästöä.

Jakomäen Sydän koulun käytävien alakatot on toteutettu avattavilla puurima-elementeillä. Avattavat rima elementit ovat rakennusliike NL Trade Oy:n suunnittelemat ja omaa tuotantoa. Myös koulun ruokasalin puurima seinät ovat NL Trade Oy:n kädenjälkeä. 

 

Liikuntasalin pallosuojaverkko on meidän omaa maahantuontia.

 

Rakennusliike NL Trade Oy avusti arkkitehti Claudia Auer (Claudia & Sandås Oy), Matias Kotilaista (Opus Oy) ja NCC Suomi Oy alakattojen suunnittelussa ja teknisen toteutuksen ratkaisuissa arkkitehdin visioiden mukaisesti. NL Trade Oy auttoi pääurakoitsijaa viemään kohteen läpi aikataulussa. Rakennusliike NL Trade Oy valittiin tässäkin kohteessa työmaan parhaaksi urakoitsijaksi.

Jakomäen sydän Baffle alakatto
Rakennuspalvelut

NL Trade Oy valittiin kohteen parhaaksi aliurakoitsijaksi. Suuret kiitokset joustavuudesta ja ongelmien ratkaisemisesta.”

PEKKA KILO VASTAAVA MESTARI NCC

Jakomänen Sydän rimakatto

Ratkaisemme asiakkaiden ongelmat ja autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisessa

Etsitkö osaavaa urakoitsijaa tai ratkaisuja rakentamiseen?

ole yhteydessä JO TÄNÄÄN

© 2019 All Rights Reserved

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala