Puukuitu akustiikkalevyt asennus

Puukuitu akustiikkalevyjen asennus ja urakointi Uusimaa 

Onko sinulla projekti, johon on suunniteltu puukuitu akustiikkalevyjä ja etsit kokenutta ja luotettavaa alakatto urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit niiden asennukseen? Haluatko säästää kustannuksia ja varmistaa että suunnitelmat ovat toteutettavissa? 

 

Jos vastasit kyllä, pystymme auttamaan sinua puukuitu akustiikkalevyjen asennuksessa.

 

Olemme erikoistuneita Celenit ja Heradesign puukuitu akustiikkalevyjen asennukseen ja urakointiin. Rakennnusliike NL Trade Oy asentaa akustiikkalevyjä Helsingissä, Vantaa, Espoossa ja Uudellamaalla.

 

Puukuituiset akustiikkalevyt parantavat tilan huoneakustiikka. Puukuitu-akustiikkalevyjä käytetään toimitiloissa, joissa on paljon sileitä paljaita pintoja, koska paljaat pinnat aiheuttavat voimakasta jälkikaiuntaa ja vahvistavat melua. 

 

Celenit ja Heradesign akustiikkalevyt on valmistettu huokoisesta puukuidusta, millä on erinomainen äänenvaimennusominaisuus. 

 

Äänenvaimennus paranee mitä paksumpaa levyä käytetään ja sitä voidaan lisäksi parantaa erilisellä villakerroksella puukuitu akustiikkalevyn päällä.

 

Celenit ja Heradesign puukuitu akustiikkalevyt on valmistettu huokoisesta puukuidusta, millä on erinomainen äänenvaimennusominaisuus. 

 

Puukuitu on täysin luonnollinen materiaali, mikä tekee puuukuitu akustiikkalevyistä ekologisen ja suositun valinnan. 

 

Äänenvaimennus paranee mitä paksumpaa alakattolevyä käytetään ja sitä voidaan lisäksi parantaa erilisellä villakerroksella puukuitu akustiikkalevyn päällä.

 

Puukuitu-akustiikkalevyt asennettaan joko suoraan piilossa olevan koolaukseen ruuveilla tai T24 tai T35 kannatusjärstelmän avulla.

 

Puukuitu-akustiikkalevyjä on saatavilla eri värisenä ja eri paloluokan levyillä.

 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai soita 040 163 6828 ja kerro miten voimme auttaa sinua rakennushankkeesi puukuitu akustiikkalevyjen asennuksen kanssa. 

 

 

 

 

 

Puukuitu akustiikkalevyt asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

TILAa puukuitu akustiikkalevy asennus asiantuntijalta

Olemme Celenit ja Heradesign akustiikkalevyjen valtuutettu asentaja ja meillä on laaja kokemus ja referenssejä  puukuitu akustiikkalevyjen asennuksesta. Urakoimme puukuitualakattojen akustiikkalevytykset avaimet käteen periaatteella.

Olemme Celenit ja Heradesign puukuitu akustiikkalevyjen valtuutettu asentaja.”

Puukuitu akustiikkalevyt asennus ja urakointi avaimet käteen periaatteella

 

Meillä on kokemusta ja referenssejä useiden kohteiden puukuitu akustiikkalevyjen asennuksesta ja olemme saanet asiakkailta kiitosta kohteiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa, sekä ongelmien ratkaisemisesta asiakkaan puolesta työmaalla.

 

Urakoimme Celenit ja Heradesign akustiikaulevytykset avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suurissa hankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isommista Celenit- ja Heradesign-akustiikkalevy kohteista, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista.

45000

Neliöä

3,5

Miljoonaa euroa

23

toimitilaa

Celenit ja Heradesign puukuitu akustiikkalevyt

Puukuitu Akustiikkalevyt referenssit

Vakiintuneet asiakassuhteet, asiakkaiden suositukset ja valinnat parhaaksi työmaan urakoitsijaksi merkittävillä toimitilahankkeilla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa puukuitu akustiikkalevyjen asentajaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suuremmista rakennushankkeista? Haluatko säästää kustannuksissa, varmistaa että akustiikkalevytyksien suunnitelmat ovat toteutuskelpoisia? 

 

Pyydä tarjous tai soita 040 163 6828 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään akustiikalevy projektisi onnistuneesti läpi.

Puukuitu akustiikkalevyt asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala