Alakatto ja sisäkatto asennus

Alakatto urakoitsija Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Alakatto ja sisäkatto asennus onnistuu meiltä. 

Etsitkö urakoitsijaa tai rakennusliikettä alakatto ja sisäkatto asennuksiin Uudellamaalla tai pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa)? Etsitkö urakoitsijaa, joka pystyy ratkaisemaan sisäkattoihin liittyvät suunnitteluun liittyvät ongelmat puolestasi? Haluatko säästää kustannuksia? 

 

Jos vastasit kyllä, löysit oikean alakatto ja sisäkatto urakoitsijan ja pystymme auttamaan sinua viemään rakennushanke sisäkattojen osalta onnistuneesti läpi.

 

Olemme erikoistuneita akustisten sisäkattojen rakentamiseen. Suuret toimitilakohteet kuten hotellit, toimistotilat, koulut ja sairaalat ovat se, missä olemme parhaimmillaan ja omassa elementissä.

 

 

Alakatoissa vain mielikuvitus on rajana ja autamme arkkitehtejä toteuttamaan alakatot erilaisilla sisäkatto materiaaleilla, 3-D muodoilla, kaarevilla osilla ja valokoteloilla heidän vision mukaisesti.

 

 

Vahvuutemme on maailmanlaajuinen toimittajaverkosto, jonka kautta löytyy sekä ainutlaatuisia että kustannustehokkaita sisäkatto vaihtoehtoja ja suunnittelu apua, oli sitten kyse sisäkatto levyistä, metallikatoista, akustiikkalevyistä, rimakatoista tai saumattomista ruiskutettavista sisäkatoista.

Sisäkattomateriaalit vaihtelevat kohteittain. Autamme asiakkaita ja suunnittelijoita suunnitteluvaiheesta lähtien valitsemaan kustannustehokkaat ja toteutuksen kannalta kohteeseen parhaiten soveltuvat sisäkatto materiaalit.

 

Usein talotekniikka rajoittaa alakattolevyjen asennusta ja autamme asiakkaita työmaalla ratkaisemaan talotekniikan yhteensopivuusongelmat. 

 

 

Tuomme alakattorungot ja osan sisäkattolevyistä itse maahan ja pystymme tarjoamaan alakattojen asennuksen kilpailukykyiseen hintaan.  

 

Sisäkatoissa jos missään on tärkeä, että on urakoitsija, jolla on riittävät resurssit ja pystyy ratkaisemaan asiakkaan puolesta sisäkattojen toteutukseen ja LVIS yhteensovitukseen liittyvät ongelmat työmaalla. Autamme asiakkaita onnistumaan ja ratkaisemme suunnittelun liittyvät ongelmat työmaalla.

 

Meillä on riittävästi alakatto asentajia reagoimaan muista johtuviin viiveisiin ja auttamaan asiakasta pysymään aikataulussa.

 

Haluatko onnistua rakennushankkeesi akustisten alakattojen tai sisäkattojen kanssa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

 

Alakatto ja sisäkatto asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

TILAA alakatto ja Sisäkatto asennuS meiltä

Meillä on runsaasti kokemusta ja referenssejä sisäkattojen asennuksesta ja suunnittelusta. Meidät on valittu kahdessa  NCC:n toimitilakohteissa työmaan parhaaksi urakoitsijaksi. Saimme erikoiskiitokset siitä, että ratkaisimme asiakkaiden ongelmat työmaalla, autoimme suunnittelussa ja autoimme projektien läpiviemisessä aikataulussa.

Autamme arkkitehteja toteuttamaan visiota - kysy lisää suunnittelupalvelustamme.”

Alakatto ja sisäkatto urakointi avaimet käteen periaatteella

Autamme asiakkaita toteuttamaan sisäkattoja ja akustiikkakattoja suuremmissa toimitilahankkeissa pääkaupinkiseudulla (Helsinki, Espoo Vantaa ja Uusimaa), joissa vaaditaan riittävästi asentajia, kokemusta suuremmista sisäkattokohteista, asiantuntevuutta ja ongelmienratkaisukykyä talotekniikan yhteensovittamisessa sisäkattojen kanssa, suunnittelukykyä ja erikoisosaamista akustiikka ongelmien ratkaisemiksi. 

 

Auttamme tilaajaa ja arkkitehtejä suunnitteluratkaisuissa ja oikeiden ratkaisujen löytämisessä akustiikkakattoihin ja sisäkattoihin. 

 

Meillä on käytössä mailmanlaajuinen toimittajaverkosto ja löydämme varmasti sopivan ratkaisun projektillesi. Autamme arkkitehtejä löytämään uusia sisäkatto ideoita.

52000

Neliöä

3,5

Miljoonaa euroa

23

kohdetta

Alakatto ja sisäkatto asennus Helsinki, Espoo, Vantaa

alakatto ja sisäkatto asennus referenssit

Vakiintuneet asiakassuhteet, asiakkaiden suositukset ja valinnat parhaaksi työmaan urakoitsijaksi merkittävillä toimitilahankkeilla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa alakatto urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennushankkeista? 

 

Haluatko säästää kustannuksissa, varmistaa että sisäkatto suunnitelmat ovat toteutuskelpoisia ja lyhentää kohteen läpimenoaikaa? 

 

Pyydä tarjous tai soita 040 163 6828 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään alakatto projektisi onnistuneesti läpi.

Alakatto ja sisäkatto asennus

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala