Toimitilan muutostyöt

Toimitilojen muutostyöt Helsinki, Espoo, Vantaa

Toimitilan muutostyöt tulevat ajankohtaiseksi, kun vuokralainen vaihtuu tai toiminta laajenee ja nykyinen pohjaratkaisu ei vastaa enää asiakkaan tarpeita.

 

Jos etsit rakennusliikettä toimitilan muutostöihin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Uudellamaalla, jolla on riittävät resurssit, joka auttaa suunnittelussa ja neuvoo millä ratkaisuilla säästä kustannuksia tai toimitilan muutos pitäisi toteuttaa mahdottomassa aikataulussa, löysit etsimäsi urakoitsijan.

 

Autamme sinua mielellään viemään toimitilan muutostyöt onnnistuneesti ja vaivattomasta läpi, oli sitten kyse toimistotilan muutoksesta, liiketilan muutoksesta, ravintolan remontista tai liikuntasalin rempasta.

 

Toimititilan muutostyöt ja käyttötarkoituksen muutostyöt ovat meidän leipälaji. Meillä on laaja kokemus suurista hankkeista, kuten hotelleista, kouluista, sairaaloista, liiketiloista, ravintoloista, toimistotiloista, liikuntatiloista ja muista toimitiloista.

 

Toimitilan muutostyöt ja käyttötarkoituksen muutokset tehdään usein nopealla aikataululla ja usein toimitilan toiminta jatkuu normaalisti remontin aikana. Meillä on kokemusta ja referenssejä useaan toimitilakohteen remonteista, jotka on tehty käytössä olevissa toimitiloissa, sekä pystymme toteuttamaan toimitilojen muutokset joustavasti asiakkaan ehdoilla. 

 

Asiakas haluaa tilat mahdollisemman nopeasti käyttöön, mikä vaatii pääurakoitsijalta kokemusta toimitilojen muutostöistä ja käyttötarkoituksen muutoksesta.

.

 

Meillä on riittävä määrä projektijohtajia, työnjohtoa, rakennusmiehiä ja asentajia, suorittamaan toimitilan muutostyöt erittäin tiukassa  aikataulussa ja olemme olleet mukana monessa toimitila muutostyö projektissa, jossa on ollut erittäin tiukka aikatauluvaatimus ja tahtituotanto.

 

Autamme asiakkaita löytämään aikataulun kannalta kustannustehokkaat ja parhaat ratkaisut yhdessä suunnittelijoiden kanssa. 

 

Meillä on laaja kokemus suurista ja pienemmistä rakennushankkeista ja niiden läpiviemisestä. 

 

Toimtilan muutostyöt Helsinki, Espoo, Vantaa

Pyydä meiltä tarjous toimitilan muutostöistä

Meillä on kokemusta ja referenssejä toimitilojen muutostöistä  ja toimitilojen käyttötarkoituksen muutoksesta yli 100.000 m2 verran. Olemme saaneet asiakkailta kiitosta osallistumista suunnitteluun, ongelmien ratkaisemiseen asiakkaiden puolesta ja joustamisesta. Kahdella toimitilarakentemisen rakennustyömaalla meidät on valittu kohteen parhaaksi urakoitsijaksi.

Olemme erikoistuneita toimitilojen muutostöihin ja käyttötarkoituksen muutoksiin.”

Ville Neugebauer

Toimitilan muutostyöt ja käyttötarkoituksen muutos avaimet käteen periaatteella

Urakoimme toimititilan muutostyöt ja käyttötarkoituksen muutokset avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suuremmissa tai aikataulullisesti haastavissa toimitila hankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävät resurssit, pitkää kokemusta suurista ja haastavista rakennushankkeista, ammattitaitoa ja erikoisosaamista toimitilojen muutoksiin liittyvissä asioissa.

 

Autamme tilaajaa viemään toimitilojen muutostyöt onnistuneesti läpi, säästämään kustannuksia ja ratkaisemme ongelmat työmaalla asiakkaiden puolesta. 

100000

Neliöä

50,1

Miljoonaa euroa

28

Toimitilaa

Toimtilan muutostyöt Helsinki, Espoo, Vantaa

toimitilan muutostyöt referenssit

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla toimitirakentamisen hankkeissa ovat meidän paras käyntikortti.

 

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa rakennusliikettä, jolle toimitilan muutotyöt ja käyttötarkoituksen muutos ovat ydinosaamista ja jolla on riittävät resurssit? Onko sinulla hanke, jossa on tiukka aikataulu?

Pyydä tarjous tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään toimitilan muutostyöt onnistuneesti läpi.

Toimtilan muutostyöt Helsinki, Espoo, Vantaa

Valtuutettu asentaja

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala