Toimitilarakentaminen

Toimitilarakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa

Etsitkö rakennusliikettä toimitilarakentamiseen tai toimitilan muutostöihin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Uudellamaalla, jolla on riittävät resurssit ja joka auttaa suunnittelussa?

 

Kaipaatko apua ja neuvoja, mitä ratkaisut auttavat säästämään kustannuksia? Onko aikataulu kireä?

 

Jos vastasit kyllä, löysit etsimäsi rakennusliikkeen ja autamme sinua mielellään viemään toimitilahankkeesi onnnistuneesti läpi, oli sitten kyse toimitilan muutostöistä tai uudisrakentamisesti.

 

Toimitilarakentaminen on meidän leipälaji. Meillä on laaja kokemus suurista hankkeista, kuten hotelleista, kouluista, sairaaloista, liiketiloista, ravintoloista, toimistotiloista, liikuntatiloista ja muista toimitiloista.

 

Toimitilarakentaminen vaatii aikatauluun ja asiakkaan tarpeisiin sitoitumista.  Asiakas haluaa tilat mahdollisemman nopeasti käyttöön, mikä vaatii pääurakoitsijalta kokemusta toimitilarakentamisesta ja aikataulutuksesta.

 

 

Meillä on riittävä määrä projektijohtajia, työnjohtoa, rakennusmiehiä ja asentajia, suorittamaan toimitilarakentaminen erittäin tiukassa aikataulussa ja olemme olleet mukana monessa toimitilarakentamisen projektissa, jossa on ollut erittäin tiukka aikatauluvaatimus ja tahtituotanto.

 

 

Autamme asiakkaita löytämään aikataulun kannalta kustannustehokkaat ja parhaat materiaaliratkaisut yhdessä suunnittelijoiden kanssa. 

 

 

Meillä on laaja kokemus suurista ja pienemmistä rakennushankkeista ja niiden läpiviemisestä. 

 

 

Toimitilarakentaminen

Pyydä meiltä tarjous toimitilarakentamisesta

Meillä on kokemusta ja referenssejä toimitilarakentamisesta ja toimitilojen peruskorjauksesta yli 100.000 m2 verran. Olemme saaneet asiakkailta kiitosta osallistumista suunnitteluun ja ongelmien ratkaisemiseen asiakkaiden puolesta. Kahdella  toimitilarakentemisen rakennustyömaille meidät on valittu kohteen parhaaksi urakoitsijaksi.

Olemme erikoistuneita toimitilarakentamiseen ja isoihin kokonaisuuksiin.”

Ville Neugebauer

Toimitilarakentaminen avaimet käteen periaatteella

Urakoimme toimititilarakentamisen hankkeet avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suuremmissa toimititilarakentamisen hankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävät resurssit, pitkää kokemusta suurista ja haastavista rakennushankkeista, ammattitaitoa ja erikoisosaamista toimitilarakentamiseen liittyvissä asioissa.

 

Autamme tilaajaa viemään toimitilahankkeet onnistuneesti läpi, säästämään kustannuksia ja ratkaisemme ongelmat työmaalla asiakkaiden puolesta. 

100000

Neliöä

50,1

Miljoonaa euroa

28

Toimitilaa

Toimitilarakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa

toimitilarakentamisen referenssit

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla toimitirakentamisen rakennushankkeissa ovat meidän paras käyntikortti.

 

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa rakennusliikettä, jolle toimititlarakentaminen ja toimitilan muutotyöt on ydinosaaminen ja jolla on riittävät resurssit? Onko sinulla hanke, jossa on tiukka aikataulu?

Pyydä tarjous tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään toimitilarakentamisen hanke onnistuneesti läpi.

Toimitilarakentaminen

Valtuutettu asentaja

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala