Saneeraus ja korjausrakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa

Saneerattu ja peruskorjattu yli 80.000 m2

Saneeraus ja korjausrakentaminen on meidän leipälajimme ja intohimomme.

Jos etsit kokenutta korjausrakentamisen urakoitsijaa saneeraus kohteeseen toteuttamiseen Helsinki, Espoo, Vantaa tai Uudellamaan alueella, jolla on riittävät resurssit ja joka ratkoo toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat puolestasi, löysit etsimäsi rakennusliikkeen.   

Autamme sinua mielellään viemään peruskorjaus hankkeesi onnistuneesti läpi. 

Erilaisten toimitilojen ja kerrostalojen saneeraus ja korjausrakentaminen on se, missä olemme parhaimmillaan ja mistä meillä on kertynyt runsaasti kokemusta. Olemme erikoistuneita suurempien toimitilakohteiden ja kerrostalojen peruskorjauksiin ja kokemusta korjausrakentamisesta meillä on kertynyt yli 80.000 neliön verran. 

 Kerrostalojen, hotelleiden, sairaaloiden, toimistojen, koulujen ja muiden toimitilahankkeiden korjausrakentamisen urakointi ja peruskorjaus on meidän erikoisosaaminen ja pystymme tarjoamaan niihin kilpailukykyiset ratkaisut.

Teemme tiivistä yhteistyöt johtavien materiaalivalmistajien kanssa maailmanlaajuisesti ja pystymme auttamaan tilaaja säästämään korjausrakentamisen kohteissa ja saneeraus hankkeissa kustannuksia.

 

Korjausrakentamisen urakointi suuremmissa saneerauskohteissa on hiottu alusta loppuun asti ja autamme tilaajaa vähentämään työmaalla syntyvää pölyä ja jätekustannuksien määrää, sekä nopeuttamme omilla tuoteratkaisuilla peruskorjaus rakennushankkeen läpimenoaikaa. 

Autamme näillä ratkaisuilla tilaajaa säästämään kustannuksia ja luovuttamaan saneeraushankkeen ajoissa. 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous korjausrakentamisen hankkeesta ja kerro miten voimme auttaa sinua peruskorjaus rakennushankkeesi urakoinnin kanssa.

Saneeraus ja korjausrakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa

PYYDÄ meiltä TARJOUs saneeraus ja korjausrakentamisen urakoinista

Meillä on kokemusta ja referenssejä korjausrakentamisen urakoinnista yli 80.000 m2 verran ja olemme saanet asiakkailta kiitosta peruskorjaus hankkeiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa. Korjausrakentamiseen liittyvät prosessit on hiottu moneen kertaan ja materiaalitoimittajat valittu huolella. 

Suurin toteutettu korjausrakentamisen kohde Kontulankaari 11, laajuus 289 asuntoa.”

Ville Neugebauer JoHTO

Saneeraus ja korjausrakentaminen urakointi avaimet käteen periaatteella

 

Urakoimme saneeraus ja korjausrakentamisen kohteet avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suuremmissa  korjausrakentamisen hankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isoista ja haasteellisista peruskorjaus kohteista, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista saneeraukseen liittyvissä asioissa. 

Autamme tilaajaa korjausrakentamisen ongelmien ratkaisussa ja oikeiden ratkaisujen suunnittelussa ja teemme materiaalien osalta tiiviistä yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa.  

80 000

Neliötä saneerattu

6,72

Miljoonaa euroa

23

kohdetta

Saneeraus ja korjausrakentaminen Helsinki, Espoo, Vantaa

Saneeraus ja korjausrakentaminen urakointi REFENSSIKOHTEet

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi useissa rakennushankkeissa ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa korjausrakentamisen urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista korjausrakentamisen ja peruskorjaus hankkeista? Haluatko säästää jätekustannuksissa, poistaa ylimääräisiä työvaiheita ja lyhentää läpimenoaikaa? 

 

Pyydä tarjous korjausrakentamisen ja peruskorjaus urakasta tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään projektisi onnistuneesti läpi.

Saneeraus ja korjausrakentaminen

Valtuutettu urakoitsija ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala