Swisspearl julkisivulevyjen asennus

Julkisivulevyjen asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Swisspearl julkisivulevyjen asennus onnistuu meiltä, olemme Swisspearl valtuutettu urakoitsija.

Etsitkö urakoitsijaa Swisspearl julkisivulevyjen asennukseen pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) tai Uudellamaalla? Etsitkö urakoitsijaa, joka pystyy ratkaisemaan julkisivulevy asennuksiin liittyvät ongelmat puolestasti? 

Jos vastasit kyllä, löysit oikean urakoitsijan julkisivulevyjen asennukseen ja pystymme auttamaan sinua viemään kohde kuitusementtilevyjen osalta onnistuneesti läpi.

Olemme erikoistuneita Swisspearl julkisivulevyjen asentamiseen korjauskohteissa ja uudiskohteissa. Suuret toimitilakohteet kuten hotellit, toimistotilat, koulut ja sairaalat tai kerrostalot ovat se, missä olemme parhaimmillaan ja omassa elementissä.

 

Julkisivulevyt vaihtelevat kohteittain ja käyttötarkoituksen mukaisesti. Autamme tilaajaa ja suunnittelijoita yhdessä valmistajan kanssa valitsemaan kustannustehokkaat ja kohteeseen parhaiten soveltuvat kuitusementtilevyt.

Asennamme julkisivulevyt näkyvällä ruuvikiinnityksellä tai piilokiinnityksellä. Näkyvällä ruuvikiinnityksellä asennettavat julkisivulevyt kiinnitetään koolaukseen tai hattulistarunkoon, niin että julkisivu pääsee tuulettumaan. Piilokiinniteiset julkisivulevyt asennetaan piilokiinnitysjärjestelmällä.

 

Asennamme julkisivulevyjä ja kuitusementtilevyjä: 

  • julkisivuun ja vesikatolle
  • parvekkeiden välisiin seiniin ja alakattoihin
  • varaston seiniin
  • sisäänkäyntien seiniin ja alakattoihin 
  • IV konehuoneiden seiniin

 

 

Meillä on riittävästi asentajia reagoimaan muista johtuviin viiveiseiin ja auttamaan asiakkasta pysymään aikataulussa.

 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai soita 045 3238 238 ja kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan projektisi julkisivulevytyksien kanssa.

Swisspearl julkisivulevyjen asennus

TILAA Swisspearl julkisivulevyjen asennus asiantuntijalta

Meillä on runsaasti kokemusta ja referenssejä julkisivulevyen asennuksesta ja suunnittelusta. Asiakkailta saamme kiitosta siitä, että ratkaisimme asiakkaiden ongelmat työmaalla, autoimme suunnittelussa ja autoimme projektien läpiviemisessä sovitussa aikataulussa.

Olemme valtuutettu Swisspearl levyjen urakoitsija.”

Swisspearl julkisivulevyjen asennus avaimet käteen periaatteella

 

Autamme asiakkaita toteuttamaan julkisivulevytys ja kuitusementtilevytys asennukset suuremmissa toimitilahankkeissa ja kerrostalokohteissa, joissa vaaditaan riittävästi asentajia, kokemusta suuremmista kivilevyjen julkisivukohteista, asiantuntevuutta, suunnittelukykyä ja erikoisosaamista julkisivulevytyksien ongelmien ratkaisemiseksi. 

 

Auttamme tilaajaa ja arkkitehtejä suunnitteluratkaisuissa ja oikeiden ratkaisujen löytämisessä julkisivulevytyksissä. 

4500

Neliöä

0,9

Miljoonaa euroa

7

Kohdetta

Swisspearl julkisivulevyjen asennus

Swisspearl julkisivulevyjen asennus referenssit

Vakiintuneet asiakassuhteet, asiakkaiden suositukset ja valinnat parhaaksi työmaan urakoitsijaksi merkittävillä toimitilahankkeilla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa julkisivulevy urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennushankkeista?

 

Haluatko säästää kustannuksissa, varmistaa että kuitusementtilevytyksien suunnitelmat ovat toteutuskelpoisia?

 

Pyydä tarjous tai soita 040 163 6828 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään Swisspearl julkisivulevy projektisi onnistuneesti läpi.

Swisspearl julkisivulevyjen asennus

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala