Vesikaton puutyöt

Urakoitu yli 30.000 m2 vesikattoa

Onko sinulla rakennushanke, jossa on ajankohtaisena vesikaton puutyöt? Etsitkö kokenutta ja osaava urakoitsijaa, jolla riittävät resurssit ja joka ratkoo toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat puolestasi?

 

Jos vastasit kyllä, löysit etsimäsi urakoitsijan ja autamme sinua mielellään viemään rakennushankkeesi vesikaton puutyöt onnistuneesti läpi.

 

Vesikatto on rakennuksen tärkein osa. Se suojaa muita rakenteita sateelta, lumelta, auringolta ja tuulelta. Olemme erikoistuneita toimitilakohteiden ja kerrostalojen vesikattojen ja räystäiden puutöihin ja kokemusta vesikattojen rakentamisesta ja korjaamisesta meillä on kertynyt yli 30.000 neliön verran.

 

Vesikaton ja räystäsrakenteiden puutöissä on tärkeä, että urakoitsija osaa ratkoa toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat yhdessä suunnittelijan kanssa. Meillä on erikoisosaamista haasteellisista vesikaton puutöistä ja räystäsrakenteista toimitilahankkeista, sekä kerrostalokohteista.

 

 

Vesikaton kirvesmiehen töihin kuuluvat kattotyypistä riippuen:

 • kattotuolien asennus
 • koolauksen asennus
 • räystäiden teko
 • kaatorimojen asennus
 • kattokaivojen vaneripohjat
 • hormilaatikoiden teko
 • aluskatteen asennus
 • yläpohjan lämmöneristeiden asennus
 • katelevyn asennus
 • Wisa kate vanerin asennus
 • aluslaudoituksen teko
 • kaatojen ja vastakaatojen teko
 • kattoluukkujen teko ja asennus

 

Hoidamme vesikattojen työt alusta loppuun, voimme tarjota vesikaton puutöiden lisäksi, vesikaton huopatyöt, peltityöt ja tiilien asennukset.

 

Vesikaton puutyöt tehdään pääsääntöisesti sääsuojan alla, niin että rakenteet pysyvät remontin aikana kuivana ja säältä suojassa.

 

 

Ota yhteyttä tai soita 040 163 6828 ja pyydä tarjous vesikaton puutöistä ja kerro miten voimme auttaa sinua vesikaton urakoinnin kanssa.

Vesikaton puutyöt Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

PYYDÄ meiltä TARJOUS vesikaton puutöistä

Meillä on kokemusta ja referenssejä vesikaton ja räystäiden puutöistä yli 30.000 m2 verran ja olemme saanet asiakkailta kiitosta rakennushankkeiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa. Vesikaton puutyöt ja niiden toteutus on hiottu moneen kertaan ja materiaalitoimittajat valittu huolella. 

Suurin toteutettu kattoremontti kohde kolme kerrostalon kattoa.”

Ville Neugebauer JoHTO

Vesikaton puutyöt urakointi avaimet käteen periaatteella

 

 

Urakoimme vesikattojen puutyöt avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suurissa rakennushankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isommista ja haasteellisista vesikaton ja räystäiden puutöistä, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista puurakentamiseen liittyvissä asioissa. 

 

Autamme tilaajaa ongelmien ratkaisussa ja oikeiden ratkaisujen suunnittelussa vesikaton puutöissä. 

30 000

Neliötä asennettu

1,22

Miljoonaa euroa

9

kohdetta

Vesikaton puutyöt ja räystäiden puutyöt Helsinki, Espoo, Vantaa

vesikaton ja räystäiden puutyöt REFENSSIKOHTEITA

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla työmaalla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta vesikaton töistä? 

 

Pyydä tarjous vesikaton puutöistä tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään vesikatto projektisi onnistuneesti läpi.

Vesikaton puutyöt

Valtuutettu urakoitsija ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala