Kattoremontti Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Urakoitu yli 30.000 m2 vesikattoja

Kattoremontti tulossa? Etsitkö urakoitsijaa vesikaton remontin toteutukseen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Uudellamaalla, jolla on riittävät resurssit ja joka ratkoo toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat puolestasi?Kaipaatko apua ja neuvoja, millä ratkaisuilla säästät kustannuksia kattoremontissa? 

Jos vastasit kyllä, löysit etsimäsi urakoitsijan ja autamme sinua mielellään viemään vesikaton korjauksen onnistuneesti läpi.

 

Vesikatto on rakennuksen tärkein osa. Se suojaa muita rakenteita sateelta, lumelta, auringolta ja tuulelta. Olemme erikoistuneita toimitilakohteiden ja kerrostalojen vesikattojen urakointiin ja kokemusta vesikattojen rakentamisesta ja korjaamisesta meillä on kertynyt yli 30.000 neliön verran. 

 

Kattoremontti tehdään isommissa vesikatto korjauksissa sääsuojan alla, niin että rakenteet pysyvät kuivana ja säältä suojassa. Vesikaton sääsuoja muodostaa merkittävän kustannuserän koko kattoremonttin budjetistä. Mitä nopeammin kattoremontti saadaan vietyä läpi, sitä alhaisemmat ylimääräiset kulut syntyy sääsuojasta. Meillä on riittävät rersurssit toteuttaa vesikaton korjaus nopeassa aikataulussa, mikä auttaa säästämään kustannuksia.

 

Vesikaton saneerauksessa on tärkeä, että urakoitsija osaa ratkoa toteutukseen ja suunnitteluun liittyvät ongelmat yhdessä suunnittelijan kanssa. Meillä on erikoisosaamista haasteellisista vesikaton puutöistä, vesikaton peltitöistä ja kattopelleistä, huopakatoista ja tiilikatoista.

Huopakaton kattoremontissa puretaaan vanha bitumikermi ja siihen liittyvät rakenteet, vaihdetaan vanhan kattohuovan alla olevat eristeet ja sorat, valetaan uusi suojabetonikerros, uusitaan vesikaton räystäsrakenteet ja asennetaan uusi huopakatto, sekä uusitaan vesikaton kattopellit. 

Kun kysessä tiilikatton kattoremontti, puretaan vesikaton vanhat tiilet, vanha aluskate ja vanhat alusrakenteet tarpeen mukaisesti. Vanhojen ruoteiden päälle voidaan asentaa esim. katelevy ja uusi aluskate, jonka päälle asennetaan uudet tuuletusrimat ja ruoteet uutta tiilikattoa varten. 

 

Peltikaton kattoremontissa, puretaan vesikaton vanha vesikaton kattopelti, uusitaan kattopellin alla oleva aluslaudoitus, koolaus, räystäsrakenteet ja aluskat ja lisätään mahdollisesti yläpohjan lämmöneristystä.

 

Vesikaton korjauksen yhteydessä uusitaan kattoturvatuotteet kuten lumiesteet, kattopollarit, lapetikkaat ja kulkusillat, sadevesijärjestelmät, hormien pellitykset ja räystään pellitykset ja läpiviennit. 

 

Ota yhteyttä, pyydä kattoremontti tarjous ja kerro miten voimme auttaa sinua hankkeesi vesikaton urakoinnin kanssa.

Kattoremontti Helsinki, Espoo, Vantaa

PYYDÄ meiltä kattoremontti TARJOUs

Meillä on kokemusta ja referenssejä vesikatto urakoinnista yli 30.000 m2 verran ja olemme saanet asiakkailta kiitosta rakennushankkeiden läpiviemisestä sovitussa aikataulussa. Kattoremontti ja sen toteutus on hiottu moneen kertaan ja materiaalitoimittajat valittu huolella. 

Suurin toteutettu kattoremontti kohde kolme kerrostalon kattoa.”

Ville Neugebauer JoHTO

Kattoremontti urakointi avaimet käteen periaatteella

 

 

Urakoimme vesikattojen kattoremontit avaimet käteen periaatteella. Olemme parhaimmillaan suurissa rakennushankkeissa, joissa urakoitsijalta vaaditaan riittävästi resursseja, pitkää kokemusta isommista ja haasteellisista kattoremonteista, ammattitaitoa sekä erikoisosaamista huopakattojen vedeneristyksistä ja kattopeltiin liittyvissä asioissa. 

 

Autamme tilaajaa ongelmien ratkaisussa ja oikeiden ratkaisujen suunnittelussa ja teemme kattoremonteissa  yhteistyötä alan johtavien vesikattotuotteiden valmistajien kanssa.  

30 000

Neliötä asennettu

1,22

Miljoonaa euroa

9

kohdetta

Kattoremontti Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa​

kattoremontti urakointi REFENSSIKOHTEITA

Vakiintuneet asiakassuhteet ja valinnat työmaan parhaaksi urakoitsijaksi usealla työmaalla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö kokenutta ja luotettavaa urakoitsijaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta kattoremonteista? 

 

Pyydä tarjous kattoremontista tai soita 045 3238238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään kattoremontti projektisi onnistuneesti läpi.

Kattoremontti Helsinki, Espoo, Vantaa

Valtuutettu urakoitsija ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala