Styjl akustinen saumaton ruiskupinnoite

Akustinen sileä ruiskukatto Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa

Olemme erikoistuneita akustisten saumattomien ruiskupinnoitteiden asennukseen. Akustoruiskutus mahdollistaa seinäpintojen ja sisäkatto pintojen ruiskutuksen ilman näkyviä saumoja, sekä suorille että kaareville pinnoille.

 

Akustisia ruiskupinnoitteita käytetään toimitilakohteet kuten hotelleissa, toimistotiloissa, kokoushouneissa, kouluissa, kirjastoissa tai ravintoloissa.  Näissä tiloissa on paljon paljaita seinä- ja kattopintoja, jotka aiheuttavat jälkikauiuntaa.

 

Akustiikkapinnoitteen ruiskutetaan kovan ääneristyslevyn päälle, joka on asennettu GK alakattorungon päälle tai kiinnitetty liimaalla alustaan. Akustisen ruiskupinnoitteen asennus vaatii koulutusta ja kokemusta, jotta lopputulos on esteettinen ja miellyttävä. 

 

Olemme Styjl akustisen saumattoman ruiskupinnoitteen ja Vogl Toptec akustoruiskutuksen valtuutettu asentaja.

 

Styjl akustinen saumaton ruiskupinnoite on valmistettu 60 % kierrätystmateriaaleista ja tuotteesta ei haihdu lainkaan haitallisia VOC päästöjä sisäilmaan.

 

Akustisen pinnoitteen ulkonäkö vaihtelee valitun struktuurin ja värisävyn mukaisesti. Eri värisävyillä ja akustopinnoitteen pintastruktuureilla voidaan luoda yksilöllisiä visuaalisia kokonaisuuksia.

 

Styjl Straight Up akustinen ruiskupinnoite on markkinoiden nopein akustoruiskutus, sen lyhyen kuivumisajan ansiosta. Styjl Straight Up saumattoman ruiskupinnoitteen asennusaika on jopa puolet nopeampi, kun muiden valmistajien akustisissa ruiskupinnoitteissa, mikä nopeuttaa kohteen läpimenoaikaa ja auttaa tilaajaa säästämään kustannuksia.

 

Styjl Straight Up akustisen saumattoman ruiskupinnoitteen ääneneristävyys on pras mahdollinen (luokka A),  valon heijastuminen erinomainen 93% ja paloluokka A2-s1,d0.

Ota yhteyttä tai soita 045 3238 238, pyydä tarjous ja kerro miten voimme auttaa sinua projektisi akustisen saumattoman ruiskupinnoitteen kanssa.

Styjl akustinen saumaton ruiskupinnoite

TILAA akustisten saumattoman ruiskupinnoitteen asennus valtuutetulta asentajalta

Meillä on runsaasti kokemusta ja referenssejä saumattomien ruiskupinnoitekattojen asennuksesta ja olemme Styjl akustisen ruiskupinnoitteen valtuutettua urakoitsija Suomessa. Meidät on valittu parissa viimeisissä NCC:n toimitilakohteissa työmaan parhaaksi urakoitsijaksi.

Olemme Styjl akustisen ruiskupinnoitteen valtuutettu asentaja Suomessa.”

Styjl akustinen saumaton ruiskupinnoite avaimet käteen periaatteella

  

Autamme asiakkaita toteuttamaan akustisia saumattomia ruiskupinnoitteita toimitilahankkeissa, joissa vaaditaan riittävästi akustoruiskutuksen asentajia, kokemusta ja kolutusta suuremmista sisäkattokohteista, asiantuntevuutta ja ongelmienratkaisukykyä talotekniikan yhteensovittamisessa sisäkattojen kanssa, suunnittelukykyä ja erikoisosaamista akustiikka ongelmien ratkaisemiseksi. 

 

Auttamme tilaajaa ja arkkitehtejä suunnitteluratkaisuissa ja oikeiden ratkaisujen löytämisessä saumattomien akustisten ruiskupinnoite alakattojen ja seinäpintojen osalta. Autamme arkkitehtejä löytämään uusia ideoita akustisten ruiskupinnoitteiden osalta.

450

Neliöä

0,3

Miljoonaa euroa

4

kohdetta

Styjl akustinen saumaton ruiskupinnoite

Akustinen saumaton ruiskupinnoite referenssiT

Vakiintuneet asiakassuhteet, asiakkaiden suositukset ja valinnat parhaaksi työmaan urakoitsijaksi merkittävillä toimitilahankkeilla ovat meidän paras käyntikortti.

Etsitkö valtuutettua ja luotettavaa saumattoman akustisen ruiskupinnoitteen asentajaa, jolla on riittävät resurssit ja kokemusta suurista rakennushankkeista? 

 

Haluatko säästää kustannuksissa, varmistaa että saumattoman akustisen akustoruiskutuksen suunnitelmat ovat toteutuskelpoisia ja lyhentää kohteen läpimenoaikaa?

 

Pyydä tarjous tai soita 045 3238 238 ja kerro miten voimme auttaa sinua viemään akustisen ruiskupinnoituksen rakennushankkeessa onnistuneesti läpi.

Styjl akustinen saumaton ruiskupinnoite

Valtuutettu asentaja ja asiantuntija

pyydä tarjous

Kerro miten voimme auttaa sinua onnistumaan!

osoite:

NL Trade Oy
Kiikkaistenkuja 1
FI-01800 Klaukkala